Uitvoeren van allerlei herstellingen

 

Bij lokaliseren van breuken of verzakkingen zullen de nodige herstellingswerken worden uitgevoerd en dit zowel binnenshuis als buiten de woning.


Binnenshuis : Vloertegels worden opengebroken om de beschadigde buizen te kunnen verwijderen.Deze zullen worden vervangen en de vloer zal door ons dan ook terug worden hersteld.Zowel toiletten,handwasbakken,douchekuipen of zelfs baden moeten kunnen worden gedemonteerd en worden teruggeplaatst.Zelfs keukenkasten moeten soms worden verplaatst om aan leidingen te kunnen werken.De klant verlangt dan ook dat deze terug zal worden geplaatst.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Buitenshuis : Verwijderen van klinkers of terrastegels en dit om eventuele verdoken putten  te kunnen ledigen en ontstoppen. Hierna raden we de klanten dan ook aan deze putten vrij te laten.We gaan er ofwel een verhoging op plaatsen zodat de putten steeds toegankelijk blijven bij eventuele verstoppingen of bij het regelmatig onderhoud van de putten.In klinkers raden we een klinkerdeksel aan om steeds de put toegankelijk te maken.

.