Geurdetectie en camera-inspectie

WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Geurdetectie en camera-inspectie

Naast het uitvoeren van ruimings- en ontstoppingswerken, kan het nodig zijn om de afvoerleidingen grondig te controleren. Dit wordt uitgevoerd met behulp van Camera-inspectiemateriaal en traceermateriaal. Op deze manier kunnen wij leidingen lokaliseren, controleren en in kaart brengen.

Camera-inspectie

Wij beschikken over professionele riool-camera’s. Deze zijn speciaal ontworpen om problemen in de leidingen vast te leggen. Deze kunnen zich voordoen in uw rioleringen, afvoerbuizen of andere leidingen die niet makkelijk of helemaal niet te bereiken zijn. Met deze camera’s en meetapparatuur kunnen we de locatie van problemen nauwkeurig vastleggen. Op de beelden kan je duidelijk zien waar het probleem zich voordoet en hiervan kunnen we vervolgens een gedetailleerd verslag opmaken waarin de toestand van de leidingen beschreven wordt. Hierin worden ook de te ondernemen stappen vermeld om problemen definitief op te lossen.

Geurdetectie

Als u last hebt van onaangename geuren in of rond uw huis, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een breuk of een lek in een riolering, een put of één van uw vele leidingen. Het is niet altijd eenvoudig voor u om uit te maken wat precies de oorzaak is. Om geurhinder in uw huis op te sporen, maken wij gebruik van rookgeneratoren. Deze machines creëren een veilige, dikke rookwolk, waardoor de locatie van openingen zichtbaar wordt. Zo weet u binnen kortste tijd precies wat er aan de hand is. Hiervan wordt vervolgens een gedetailleerd verslag opgemaakt dat vervolgens door de aannemer of onze eigen reparatiedienst kan gebruikt worden om de oorzaken definitief te verhelpen.

Lokaliseren en karteren van putten en leidingen

Als u, bijvoorbeeld, graafwerken in uw tuin wilt uitvoeren of u wilt binnen in huis de vloer opbreken, is het altijd nuttig om te weten of u op onbekende leidingen of putten gaat uitkomen. Ondergrondse putten die niet gekend zijn, kunnen voor verzakkingen zorgen en vormen daardoor een groot gevaar. Het is beter om ze zo snel mogelijk op te sporen. Niet enkel putten en leidingen kunnen door middel van sonar gelokaliseerd worden, maar ook verstoppingen in uw leidingen, breuken en lekkage kunnen hiermee opgespoord worden. Met dit apparaat kan uw volledig stelsel van buizen, putten en leidingen in kaart gebracht worden. Zo heeft u een accuraat beeld van de toestand van uw ondergrondse leidingen en putten en weet u precies waar u aan toe bent, voordat u uw werkzaamheden begint.

Hoe gaat onze geurdetectie-en camera-inspectiedienst te werk ?

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

U neemt contact
met ons op

- U geeft ons de nodige informatie, zoals locatie en de aard van het probleem.

- Of één van onze anderre dienstverleners stuit op een rioleringsprobleem

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Het bureel luistert naar
uw problemen en beslist
welk voertuig nodig is.

- Het bureel plant een interventie in op een door u gekozen dag en tijdstip.

- Voor zeer dringende oproepen trachten we de klanten nog dezelfde dag te helpen.

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

De werken worden
uitgevoerd

- Eén van onze teams komt bij u ter plaatse om de problemen efficiënt op te lossen.

- Hiervan wordt een gedetailleerd verslag opgemaakt of soms zelfs een plan in autocad uitgetekend.

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Afronding

- U ontvangt een factuur samen met het opgemaakte verslag.

- Vervolgens kunnen reparaties door onze eigen reparatiedienst worden uitgevoerd.

Professioneel voor een scherpe prijs

Bij De Wever Guido bv geniet professioneel werken van de hoogste prioriteit. Zo willen wij onze klanten altijd de optimale oplossingen bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Onze teams beschikken over het modernste materiaal en zijn allemaal intern opgeleid, waardoor u op onze services kan rekenen. Daarnaast plannen wij samen met u het geschikte tijdstip in om de werken uit te voeren.

Contacteer ons

U wilt u problemen uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. Daarvoor staan wij altijd paraat in de regio’s in en rond Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en kan u ons contacteren via het contactformulier, mail of bellen naar 025828097.

Garantie & voorwarden

Wij bieden een correcte service waar u op kunt rekenen. Daarom zijn wij ook zo zeker van ons werk dat wij u een garantie van 1 maand verlenen. Er zijn hier, echter, wel voorwaarden aan verbonden om misbruik tegen te gaan

  • Garantie kan enkel worden verleend op leidingen die met een camera zijn geïnspecteerd.
  • De leidingen mogen geen constructiefouten bevatten.

Verder kan garantie ook alleen worden gegeven als de door ons aangeraden oplossing is uitgevoerd. Zo kunnen wij geen garantie geven op leidingen waar kalk in zit die wij niet mochten verwijderen.

24/7 Tot uw dienst voorwaarden

Wij staan altijd voor u paraat, maar weekend-, avond- en nachtwerk brengen natuurlijk extra kosten met zich mee.

Daarom delen wij u altijd aan de telefoon mee wat de extra kosten van bepaalde werken kunnen zijn.