ONTSTOPPINGSDIENST

WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Ontstoppingsdienst Hoeilaart

Een verstopping komt altijd ongelegen en kan vele oorzaken kennen. Daarom kan u best een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Wij beschikken over het geschikte materiaal en goed opgeleid personeel om leidingen uit te frezen of onder hoge druk uit te blazen, zonder de leidingen te beschadigen. Daarnaast zijn wij ook snel ter plaatse om u te hulp te schieten.

U wilt u problemen uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. Daarvoor staan wij altijd paraat in de regio’s in en rond Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en kan u ons contacteren via het contactformuliermail of bellen naar 025828097.

Wij zijn actief in:

Onze troeven

Nog niet overtuigd? Hieronder enkele van onze troeven opgesomd.

Contacteer ons

U wilt u problemen uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. Daarvoor staan wij altijd paraat in de regio’s in en rond Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en kan u ons contacteren via het contactformulier, mail of bellen naar 025828097.

GARANTIE & VOORWAARDEN

Wij bieden een correcte service waar u op kunt rekenen. Omdat wij zo zeker zijn van ons werk verleen wij u een garantie van 1 maand.

De voorwaarden, nodig om misbruik tegen te gaan:

     – Garantie kan enkel worden verleend op leidingen die met een camera zijn geïnspecteerd.

     – De leidingen mogen geen constructiefouten bevatten.

Tenslotte wordt de garantie alleen verleend als de door ons aangeraden oplossing is uitgevoerd. Zo kunnen wij geen garantie geven op leidingen waar kalk in zit die wij niet mochten verwijderen.

24/7 Tot Uw Dienst  – Voorwaarden

Wij staan altijd voor u paraat, maar weekend-, avond- en nachtwerk brengen natuurlijk extra kosten met zich mee. Daarom delen wij u altijd aan de telefoon mee wat de extra kosten van bepaalde werken kunnen zijn.