Ontstoppingsdienst

WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Ontstoppingsdienst

Een verstopping komt altijd ongelegen en kan vele oorzaken kennen. Daarom kan u best een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Wij beschikken over het geschikte materiaal en goed opgeleid personeel om leidingen uit te frezen of onder hoge druk uit te blazen, zonder de leidingen te beschadigen. Daarnaast zijn wij ook snel ter plaatse om u te hulp te schieten.

IMG 20190803 135908 1 scaled | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

WELKE WERKEN VOERT ONZE ONTSTOPPINGSDIENST UIT ?

U mag nog zo voorzichtig zijn maar op lange termijn zal vuil en kalk zich in de afvoerbuizen afzetten en deze laten dichtslibben,  waardoor het afvalwater geen kant meer op kan. Op dat moment kunnen wij u van dienst zijn. Zo zijn wij in staat om alle types en diameters van leidingen zonder breekwerk te ontstoppen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende technieken die uw rioleringsproblemen efficiënt oplossen. Daarnaast bieden wij ook preventief onderhoud aan. Dit kan nodig zijn in grote gebouwen of gebouwen waar de leidingen constructiefouten vertonen die niet meer kunnen gerepareerd worden, omdat de leidingen bijvoorbeeld deels onder de vloerplaat liggen.

Hoe gaat onze ontstoppingsdienst te werk ?

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

U neemt contact
met ons op

- U geeft ons de nodige informatie zoals locatie en de aard van het probleem.

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Ons personeel luistert
naar uw klachten en beslist
welk voertuig nodig
is.

-Ons personeel plant een interventie in op een door u gekozen dag en tijdstip.
- Voor zeer dringende oproepen trachten we de klanten nog dezelfde dag te helpen.

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

De werken worden
uitgevoerd

- Eén van onze teams komt ter plaatse om de problemen snel en efficiënt op te lossen.

arrow 2 | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Afvalwater wordt
afgevoerd en
verwerkt

- Indien nodig, worden de leidingen direct met een camera geinspecteerd. Hierdoor kunnen oorzaken, zoals constructiefouten, worden gevonden en gelokaliseerd.

Wij bieden een totaaloplossing

Verstoppingen kunnen vele oorzaken hebben. Naast het ontstoppen beschikken wij over alle apparatuur en het geschikte personeel om u een totaaloplossing te bieden. Zo kunnen sommige leidingen constructiefouten vertonen of door de jaren heen kapot zijn gegaan. Dit alles kan door onze dienst worden gelokaliseerd en door onze eigen reparatiedienst worden gerepareerd. Hierdoor verzekeren wij u een kwalitatieve oplossing die uniek in de sector is.

Onze troeven.

Professioneel voor een scherpe prijs

Bij Guido De Wever is professionaliteit de hoogste prioriteit. Zo willen wij onze klanten altijd de meest optimale oplossingen bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Onze teams beschikken over het modernste materiaal en zijn allemaal intern opgeleid, waardoor u altijd op ons kunt rekenen. Daarnaast plannen wij samen met u het geschikte tijdstip in om de werken uit te voeren.

Contacteer ons

U wilt uw problemen uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. Daarvoor staan wij altijd paraat in de regio’s in en rond Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en kan u ons contacteren via het contactformulier, via mail of bellen naar 025828097.

GARANTIE & VOORWAARDEN

Wij bieden een correcte service waar u op kunt rekenen. Omdat wij zo zeker zijn van ons werk verleen wij u een garantie van 1 maand.

De voorwaarden, nodig om misbruik tegen te gaan:

     – Garantie kan enkel worden verleend op leidingen die met een camera zijn geïnspecteerd.

     – De leidingen mogen geen constructiefouten bevatten.

Tenslotte wordt de garantie alleen verleend als de door ons aangeraden oplossing is uitgevoerd. Zo kunnen wij geen garantie geven op leidingen waar kalk in zit die wij niet mochten verwijderen.

24/7 Tot Uw Dienst  – Voorwaarden

Wij staan altijd voor u paraat, maar weekend-, avond- en nachtwerk brengen natuurlijk extra kosten met zich mee. Daarom delen wij u altijd aan de telefoon mee wat de extra kosten van bepaalde werken kunnen zijn.